Speelvriendjes

De Infantino speelvriendjes zitten vol verrassingen, zijn gemaakt van zeer zachte stof en meerdere texturen voor de stimulatie van de ontwikkeling. Gemakkelijk te grijpen door baby’s en peuters. Uitgerust met een ring, zodat het overal kan aangehangen worden.

De speelvriendjes worden voorzien van naam in zachte flockfolie. 


Infantino Cuddly & Teether

De knusse bijtringknuffeltjes hebben unieke texturen en kreukelgeluiden waar baby's dol op zullen zijn. Baby's worden aangetrokken door de felle kleuren, speelse prints en zachte stoffen. Beschikt over drie bijtringen voor knabbelen.


Infantino Textured

Een speelvriendje met veel verrassingen. Het lichaam is gemaakt van zeer zachte stof en de vleugels en pootjes maken het geluid van verfrommeld papier. Gemakkelijk te grijpen door peuters en meerdere texturen voor de ontwikkeling van jouw kindje. Uitgerust met een ring, zodat het overal kan aangehangen worden.


Infantino Play

Leuke zachte knuffels. Het formaat is ideaal om te knuffelen. Ze vergezellen je baby tijdens al zijn reizen, in een wandelwagen, in de auto of zelfs thuis voor een dutje... Het is gemakkelijk op te hangen dankzij het zelfklemmende lipje aan de bovenkant van het hoofd.


Op zoek naar inspiratie of ideeën? Bekijk hier reeds geleverde cadeaus!
Toch liever een andere kleur? Stuur een berichtje met de wensen.