Over Neuze Neuze 

In juli 2021 ben ik zelf moeder geworden van onze zoon James. Gedurende de kraamperiode zijn wij enorm verwend met mooie en speciale kraamcadeaus. Dit gaf ons zo'n hartverwarmend gevoel. Middels Neuze Neuze wil ik dit hartverwarmende gevoel voortzetten en ook anderen bijzondere herinneringen en een glimlach bezorgen. 

De naam Neuze Neuze was snel bedacht! Wanneer je naar iets op zoek bent, ga je "neuzen" naar iets. Daarnaast is neuzen bij de eskimo's een manier om je genegenheid uit te spreken. En mijn zoontje vindt het geweldig wanneer we "Neuze Neuze". 

Bij Neuze Neuze is er dan ook geen keuze uit standaard ontwerpen of zelf aan de slag met ontwerpprogramma's, elke bestelling wordt persoonlijk door mij met liefde ontworpen en gemaakt. 

Neuze Neuze in de krant 

Lees hier het hele stuk. 


Merken

Label Label

Wie kiest voor Label Label, kiest voor duurzaam speelgoed. De huisstijl is lief, hedendaags, aantrekkelijk… Speelgoed met een educatieve en decoratieve waarde en met aandacht voor onze leefwereld nu en die waarin onze kinderen zullen opgroeien.

Tryco 

De houten speelgoedcollectie van Tryco is niet alleen erg leuk om te zien en mee te spelen maar is ook nog eens erg voordelig! Het houten speelgoed speelt in op trends en is ook nog eens een eye-catcher in de woon/speelkamer!

Meyco

Wij vinden dat iedereen een individu is en naar eigen smaak & stijl het allerbeste willen hebben om hun kleintje thuis en onderweg te laten slapen en verzorgen. Zelf items combineren en eigenheid creëren. Meyco biedt daarom mooie, kwalitatieve en complete collecties die perfect te mixen & matchen zijn. De producten zijn basic, vernieuwend, uniek, betaalbaar en altijd veilig. Meyco is er voor iedereen en uniek als geen ander.

Funnies

Funnies is in 1996 opgericht en is vanaf het begin direct een belangrijke speler op de markt. Onder de merknaam Funnies produceren wij kwalitatief hoogwaardige badtextiel, baby-artikelen, pluche knuffels en diverse accessoires. Het personaliseren van artikelen heeft een vlucht genomen. Funnies is sinds enige jaren marktleider in het ontwikkelen en produceren van textiel en knuffels die voorzien kunnen worden van een borduring of print. Voortdurend worden nieuwe artikelen aan het assortiment toegevoegd om de vraag aan deze artikelen optimaal te kunnen bedienen.

Atelier Pierre Junior 

Atelier Pierre Junior is een uniek merk van originele interieuraccessoires en geschenken voor unieke gebeurtenissen, met respect voor traditie, mens en omgeving. Creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid staan bij Atelier Pierre Junior voorop. De geschenken & accessoires geven aan unieke belevenissen een extra dimensie en laten familie en vrienden nog een tijdlang nagenieten.

Little Dutch

Little Dutch is uitgegroeid tot een gevestigde naam, zowel in Nederland als tot ver over de grenzen. Little Dutch creëert functionele, veilige, hoogwaardige essentials en lifestyleproducten met een aantrekkelijke uitstraling dankzij de unieke afwerking. Met de uitgebreide productselectie van Little Dutch is het mogelijk om met veel gemak de kinderkamer te voorzien van een prachtige styling die zowel kinderen als ouders aanspreekt.


Staat het gewenste artikel van het merk niet op de website? Stuur een berichtje, mailtje of appje voor de mogelijkheden!


Contactgegevens

Neuze Neuze
Mariëlle Vuik - Verhoek
Wilhelminastraat 75A
4484 AC Kortgene 
webshop only

-afhalen mogelijk op afspraak- 

T. 06-52358578
E. info@neuzeneuze.nl

KvK: 84513500
BTW: NL003975003B04
IBAN: NL84RABO0375359443 


Volg Neuze Neuze

Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod, geleverde cadeaus en voor inspiratie!