Retourneren

Standaard producten: 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@neuzeneuze.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Het herroepingsrecht is uitgesloten voor producten die naar uw wensen gemaakt zijn, zoals gepersonaliseerde artikelen met bedrukking.

Gepersonaliseerde producten:
Producten die u via de Neuze Neuze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u aangegeven wensen gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. Retourneren van gepersonaliseerde producten is niet mogelijk

Mocht uw bestelling onverhoopt niet naar wens zijn, niet goed zijn uitgevoerd of beschadigd geleverd, kunt u binnen 14 dagen contact opnemen via e-mail info@neuzeneuze.nl of telefonisch via 06-52358578.